Nieuws

21 augustus 2021: Beukenhaag’s Odin wist op het Nederlands Kampioenschap in de klasse L1 de achtste plaats te behalen. Zeer hartelijk gefeliciteerd Femme v.d. Hurk.

Tijdens het Brabants Outdoor Kampioenschap 2021 in Schijndel werd Femme v.d. Hurk met Beukenhaag’s Odin Kampioen van de klasse L1 en gaat door naar het Nederlandse.

Beukenhaag ’s Odin onder Femme v.d. Hurk

26 januari 2020: Tijdens het Brabants Kampioenschap Indoor werd Beukenhaag ’s Odin als vijfde geplaatst in de categorie B. De berijdster Femme v.d. Hurk uit Gemonde kreeg met hem de beoordeling 66,9 %. Gefeliciteerd Fem !!

4 september 2019

Verkocht

Te koop Beukenhaag’s Odin, vier jaar oude ruin, 1.33 m. schofthoogte, stekelharige goudvos met vier witte beentjes en bles, goed ingereden en kindermak.

Verkocht

2018

Foto: Theo ten Brinke

14 juli: Beukenhaag’s Olivia zich geplaatst voor de Welsh Cup finale in Putten. 

7 juli: Beukenhaag’s Nell is naar Duitsland verkocht. Zij zal worden ingezet in de fokkerij van Appaloosa pony’s, ter bevordering van de elegantie. Wij wensen de fam. Garrits veel succes.

9 mei: Volgend bericht ontvangen van fam. Sikkema uit Buren:
Sinds een maand of 2 zijn wij de gelukkige eigenaren van Beukenhaag’s Norah. Norah is superbraaf en goudeerlijk, een echte kinderpony!!! Ze is wel wat snel, maar daar leert Doutzen van rijden. Ze heeft nog geen pas verkeerd gezet.

2017

Foto: Theo ten Brinke

Beukenhaag’s Olivia werd op het Nationaal kampioenschap als derde geplaatst in de rubriek Bestgaande Rijpony Kleine Maat.

2016

16 Juli behaalde Beukenhaag’s Olivia een eerste premie en werd afgevaardigd naar het Nationaal kampioenschap.