Onze dressuurpaarden

Nieuws

15 september 2018
Tijdens de Welsh Cup finale in Putte werd Beukenhaag ’s Olivia onder Lieke als tweede geplaatst.

1 september 2018
Op het Nederlands Kampioenschap in Ermelo bereikte Ankie met Jason de finale en werd uiteindelijk 7 e, waarbij zij zich voor de Brabantse Kampioen wist te plaatsen. Een uitzonderlijke prestatie voor zo’n jong paard.

29 juli 2018
In Oosterbeek werd  om het Brabants Kampioenschap gereden. Ankie heeft zich met Jason naar het Nederlands Kampioenschap gereden. Dezelfde proef werd door drie juryleden met een 1e, 2e en 27 e plaats beloond. Heeft er toch minstens één jurylid zitten slapen.

14 juli 2018
Lieke heeft zich in Sevenum met Beukenhaag ’s Olivia gekwalificeerd voor de Welsh Cup finale die op 15 september in Putten wordt verreden.

1 juli 2018
– Lieke werd vandaag met Beukenhaag ’s Nando 3 e in de klasse M2 en gaat door naar het Brabant’s Kampioenschap.
– met Beukenhaag ’s Olivia werd Lieke 5 e in de klasse B.

30 juni 2018:
Ankie v.d. Heijden werd met Jason in St.-Michielsgestel gehuldigd als kampioen Li van de Kring Midden Brabant 2018.

De amazone

Hoewel meerdere familieleden de paarden berijden is Lieke Tinnenbroek-Hornix de enige die op dit moment op wedstrijden uitkomt.

Lieke heeft op tien jarige leeftijd met de merrie Beukenhaag ’s Olivia de derde plaats gehaald in de rubriek Bestgaande Rijpony Kleine Maat 2017 op de Nationale Welsh-keuring in Kootwijk. Olivia was hiermee de hoogst geplaatste merrie.
Lieke heeft in 2018 de tweede plaatst op de Welsh Cup finale gehaald en was daarmee weer de hoogst geplaatste merrie.

Met de pony Beukenhaag ‘s Nando werd Lieke reserve kampioen M1 van de kring Hart van Brabant 2017.
Op het Brabants Kampioenschap 2018 werd Lieke met Nando 10 e in de M2.

In 2019 zal Lieke Nando uitbrengen in de klasse Z1 en de Wynton zoon Beukenhaag ’s Jason in de klasse L1. Jason’s moeder is onze keur-merrie Paulina (uit de Nina keur prest. merrie-stam). Jason heeft zich onder Ankie van der Heijden als Kring Kampioen Midden Brabant L1 geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap 2018 in Ermelo. Hier werd hij 7 e.